iInvestGlobalGoals

Kan du gøre en forskel ved at investere i bæredygtighed? Er vi for konservative i vores investeringer? Investerer vi nok i morgendagens innovative bæredygtige løsninger eller i kvinden i Afrika, der har startet sit eget gartneri? Nutidens aktivister flytter deres penge derhen, hvor deres bæredygtige hjerte banker.

Hvad er iInvestGlobalGoals?

I forbindelse med Folkemødet 2021 satte iLoveGlobalGoals fokus på bæredygtige investeringer sammen med blandt andet access2innovation og Doland.

Her satte vi gang i flere afstemninger for at stille skarpt på, hvad der er vigtigst for danskerne, når de skal investere deres penge, og hvor meget vægt de ligger på bæredygtighed i deres investeringer.

 

Læs mere om resultaterne af afstemningerne og se videoer fra folkemødet nedenfor.

Danskernes top 10 bæredygtighedskrav til investeringer

Forud for vores event på Folkemødet havde vi sammen med Epinion og Doland lavet en afstemning som stiller skarpt på, hvilke bæredygtige overvejelser danskerne gør sig, når de skal investere. Lidt over 1000 danskere har været ved stemmeurerne, og resultaterne var ikke til at tage fejl af. 

 

Danskerne vil investere meget mere i sundhed, biodiversitet og genbrug.

Se alle resultaterne fra den store iInvestGlobalGoals undersøgelse her!

Liveevent til Folkemødet 2021

Der var god energi på scenen, da Lotte Hansen fra iLoveGlobalGoals indtog scenen sammen med Jacob Ravn access2innovation

Se hele optagelsen fra liveeventet nedenfor.

Play Video

Se liveoptagelsen fra Folkemødeeventet.

Videomaterialet er produceret af MakeSense

Liveafstemning - Hvem sætter du dine penge på?

Virksomhederne Social Vanilla, Banana Cph og LifeShelter havde deres bedste pitches klar, da de fik lov at argumentere for, hvorfor netop de er den bedste investeringscase, når det gælder bæredygtig investering. Du kan se deres stærke pitches i videoen ovenfor. 

 

Stort tillykke til Social Vanilla, som vandt afstemningen. Du kan se stemmefordelingen nedenfor.

social vanilla vinder folkemødet

Vil du vide mere?

Vi har samlet en række artikler, hvor du bl.a. kan læse mere om partnerskabet bag, artiklen fra Børsen og undersøgelsens resultater.

børsen iloveglobalgoals

Børsens artikel om iInvestGlobalGoals

social vanilla iloveglobalgoals

Social Vanilla løber med sejren

iloveglobalgoals investering

Mere om iLoveGlobalGoals' liveevent

Partnerskab i invest global goals

Partnerne bag iInvestGlobalGoals undersøgelsen

Dine investeringer kan gøre verden mere bæredygtig – vær med, og vis os, hvor du vil sætte dagsordenen

 

Dette er et projekt, hvor vi vil sætte bæredygtige investeringer på dagsordenen med udgangspunkt i, hvor danskerne gerne ville sætte deres penge, hvis de helt selv kunne bestemme. Filosofien bag tilgangen er, at vi bedst får flyttet mennesker i en bæredygtig retning, hvis de er medafsendere.

Vil du også sætte fokus på bæredygtige investeringer?

I er altid velkommen til at kontakte Lotte Hansen, og få en snak om, hvad du kan blive en del af iInvestGlobaloals’ næste kapitel.