Se med live på FM2021, når vi undersøger, hvor danskerne vil investere deres penge

Se med live på FM2021, når vi undersøger, hvor danskerne vil investere deres penge Se med live på FM2021, når vi undersøger, hvor danskerne vil investere deres penge

Verdensmål:

  • All Goals

På Folkemødet 2021 undersøger iLoveGlobalGoals i samarbejde med DoLand og Acces2Innovation, hvor danskerne vil investere deres penge.

Play Video

Se liveoptagelserne fra Folkemødeventet. 
Videomaterialet er produceret af MakeSense 

Bæredygtighed er på alles læber, og måske sidder du og tror, at dine handlinger i det store billede er ligegyldige. Men vi vil vise dig, at det slet ikke er tilfældet.

 

Vi har undersøgt hvad danskerne ville investere i, hvis de kunne bestemme. For nutidens aktivister flytter deres penge efter hvor deres bæredygtige hjerte er.

 

Er vi for konservative i vores investeringer? Investerer vi nok i morgendagens innovative bæredygtige løsninger eller i kvinden i Afrika, der har startet sit eget gartneri? Hvad siger danskerne?

 

Dette er et projekt, hvor vi vil sætte bæredygtige investeringer på dagsordenen med udgangspunkt i, hvor danskerne gerne ville sætte deres penge, hvis de helt selv kunne bestemme. Filosofien bag tilgangen er, at vi bedst får flyttet mennesker i en bæredygtig retning, hvis de er medafsendere. 

 

Hos iLoveGlobalGoals har vi længe gerne villet udvikle en borgersurvey med fokus på investering.


Projektet #iInvest er blevet udviklet i et samarbejde med iLoveGlobals, Access2Innovation og Doland. 

bæredygtighed på arbejdspladsen iWorkGlobalGoals

Til at kvalificere undersøgelsen vil vi gerne takke organisationerne

De vil alle sammen, med DoLand, fungere som dommere ved vores event om bæredygtige investeringer på Folkemødet 2021