Handlingsskibet

Powered by

Hansen & Ersbøll Agenda logo_png_black

Ombord på Handlingsskibet sætter vi en bæredygtig kurs - på tværs af sektor og industri.

Handlingsskibet er en unik stadeplads med fokus på at omsætte globale og lokale bæredygtige udfordringer til håndgribelige løsninger der kan søsættes og sprede positive ringe i vandet.

Med en bred vifte af gæster kan du på skibet opleve både NGO’er, offentlige institutioner, pensionsselskaber, frivillige organisationer og virksomheder.

Fælles for vores debatter er, at de sætter en stopper for tom snak og rituel uenighed, og i stedet inviterer til en konstruktiv dialog, hvor alle er med til at lægge hånden på kogepladen.

 

Dette unikke initiativ blev lanceret på Folkemødet 2022, og takket være endnu et ambitiøst hold af partnere, er målet det samme: at accelerere bæredygtig omstilling gennem konkrete handlinger.

Folkemødet 2023

Langs ydermolen i Allinge Havn (H4) finder du Handlingsskibet som det første og måske flotteste af de mange gamle skibe. Vi har strikket en stærkt hold sammen af danske kerneaktører der er klar til et byde på spændende og engagerende debatter. Kom ombord og mød bl.a.

Folkemødet 2022

2022 var første år at Handlingsskibet satte sejl, og vi må ydmygt sige at det gik langt over forventning. Ombord havde vi fuldt program med interessante talere fra hele landet satte fokus på relevante problemstillinger. Sammen med de dygtige folk i panelet og med de frivillige fra LOA, lykkes det os at skabe handlekraftige debatter og livlige events i hyggelige omgivelser.

Folkemødet 2022 i tal

HS Blue

Handlingstavle og borgerinddragelse

Vi tror på at reel forandring kræver, at borgerne aktivt bliver inkluderet i processen. Derfor har vi udviklet Handlingstavle og borgerpostkortne, så alle kan vise hvordan de vil bidrage til den grønne og sociale omstilling. Se mere i videoen.

Handlingsskibet i medierne

Frivillig skibet LOA danner rammen for Handlingsskibet

LOA er et øvelsesskib, der blandt andet beskæftiger sig med oplæring til søs (Sail-Training) for unge. LOA indgår som en del af partnerskabet ved at danne den overordnede ramme, for at vi sammen kan sætte fokus på, hvordan konkrete handlingsforslag kobles på den bæredygtige omstilling. LOA rundede sit 100 års jubilæum i 2022, tusindvis af sømil er tilbagelagt og mange mennesker har sejlet med, i årene der er gået.

Interesseret i at høre mere?

Folkemødet 2023

Kontakt

Benjamin Brinch

benjamin@heagenda.dk

 

Lotte Hansen

lotte@heagenda.dk

Folkemødet 2022
Handlingsskibet

Teamet bag

billedeBenjamin

Benjamin Brinch

Benjamin Brinch er ansat som projektleder hos Hansen & Ersbøll Agenda, og varetog i 2022 Handlingsskibets tilstedeværelse på Folkemødet.

 

Benjamin arbejder med udviklingen af forretningsstrategier til både B2B og B2C markeder for vores danske og internationale kunder, samt assisterer med business development og on-boarding for små og mellemstore virksomheder. Han har års erfaring med at planlægge større events samt med at afvikle workshops for C-level beslutningstager, såvel som unge og almene medarbejdere. 

Lotte

Lotte Hansen

I 2018 skabte Lotte foreningen iLoveGlobalGoals, der ønsker at skabe forandring og at gøre FN’s Verdensmål til hverdagsmål. Målet er at få almindelige mennesker, både når de er hjemme og på job, involveret i verdensmålene gennem handling og engagement.

 

Lotte Hansen er en landets tungeste strategiske rådgivere inden for Verdensmålene og bæredygtighed. Som bæredygtighedsekspert fokuserer Lotte Hansen på at skabe kreative, solide og transformative forandringer gennem handlingsorienteret engagement, mobilisering og co-creation mellem organisationer og virksomheder.