Handlingsskibet

Powered by

Hansen & Ersbøll Agenda logo_png_black

Hansen & Ersbøll Agenda siger tak for et fantastisk Folkemøde i 2023!

Takket være et ambitiøst hold af kerneaktører fra forskellige sektorer lykkes det os at skabe et af de mest mangfoldige programmer på Folkemødet.

Vi er glade for at mærke hvordan opmærksomheden og interessen for Handlingsskibet vokser, og vi glæder os allerede til at skulle afsted næste år.

HANDLINGSSKIBET PÅ FOLKEMØDET

Ombord på Handlingsskibet sætter vi en bæredygtig kurs - på tværs af sektor og industri.

COLLECTIVE IMPACT PÅ HANDLINGSSKIBET

Fælles for vores debatter er, at de sætter en stopper for tom snak og rituel uenighed, og i stedet inviterer til en konstruktiv dialog, hvor alle er med til at lægge hånden på kogepladen.

Handlingsskibet blev lanceret på Folkemødet 2022, og formålet er klart: at accelerere bæredygtig omstilling gennem konkrete handlinger.

Handlingsskibet har etableret sig som en unik stadeplads Folkemødet. Vores fokus er klart at omsætte globale og lokale bæredygtige udfordringer til håndgribelige løsninger der kan søsættes og sprede positive ringe i vandet.

Med en bred vifte af gæster kan du på skibet opleve både NGO’er, offentlige institutioner, pensionsselskaber, frivillige organisationer og virksomheder.

Handlingstavle og borgerinddragelse

Vi tror på at reel forandring kræver, at borgerne aktivt bliver inkluderet i processen.

Derfor er alle besøgende inviteret ombord til alle debatter til at dele deres gode ideer omkring den grønne og sociale omstilling.

Se mere i videoen.

Handlingsskibet nævnt i medierne

Frivilligskibet LOA danner rammen for Handlingsskibet

LOA er et øvelsesskib, der blandt andet beskæftiger sig med oplæring til søs (Sail-Training) for unge. LOA indgår som en del af partnerskabet ved at danne den overordnede ramme, for at vi sammen kan sætte fokus på, hvordan konkrete handlingsforslag kobles på den bæredygtige omstilling. LOA rundede sit 100 års jubilæum i 2022, tusindvis af sømil er tilbagelagt og mange mennesker har sejlet med, i årene der er gået.

Interesseret i at høre mere om hvordan du kommer ombord?

Handlingsskibet på Folkemødet

Kontakt

Benjamin Brinch

benjamin@heagenda.dk

 

Lotte Hansen

lotte@heagenda.dk

Teamet bag Handlingsskibet

billedeBenjamin

Benjamin Brinch

Benjamin Brinch er ansat som projektleder hos Hansen & Ersbøll Agenda, og varetog i 2022 Handlingsskibets tilstedeværelse på Folkemødet.

 

Benjamin arbejder med udviklingen af forretningsstrategier til både B2B og B2C markeder for vores danske og internationale kunder, samt assisterer med business development og on-boarding for små og mellemstore virksomheder. Han har års erfaring med at planlægge større events samt med at afvikle workshops for C-level beslutningstager, såvel som unge og almene medarbejdere. 

Lotte

Lotte Hansen

I 2018 skabte Lotte foreningen iLoveGlobalGoals, der ønsker at skabe forandring og at gøre FN’s Verdensmål til hverdagsmål. Målet er at få almindelige mennesker, både når de er hjemme og på job, involveret i verdensmålene gennem handling og engagement.

 

Lotte Hansen er en landets tungeste strategiske rådgivere inden for Verdensmålene og bæredygtighed. Som bæredygtighedsekspert fokuserer Lotte Hansen på at skabe kreative, solide og transformative forandringer gennem handlingsorienteret engagement, mobilisering og co-creation mellem organisationer og virksomheder.