Tag testen i dag og stem med fødderne!

Hvad er dit krav til den bæredygtige arbejdsplads? Vil du have kvinder i ledelsen eller svampekoteletter til frokost? Gider du godt producere lys lavet af palmeolie, eller vil du hellere arbejde for en virksomhed, der med sit produkt gør verden bedre? Og hvem arbejder hos jer? Ligner I alle sammen hinanden, eller er der også plads til en skævert, som måske ikke helt kan klare tempoet?

Er du klar over, hvad dine krav til din arbejdsplads kan betyde af massiv forandring?

 

Du kan jo starte i morgen med at spørge chefen, hvilke bæredygtighedsinitiativer I måler på i dag.

 

I denne survey vælger du, hvad er vigtigst for dig i et bæredygtigt valg af arbejdsplads. Tag testen og få dine venner og familie til at gøre det sammen, hvis vi er nok, så kan vi få mange danske arbejdspladser til at følge trop. 

 

Med iWorkGlobalGoals kan du bestemme, hvordan fremtidens bæredygtige arbejdsplads skal se ud. For det er altså ikke nok, at de smukke verdensmålsfirkanter hænger som en plakat på chefens kontor, eller at de er stablet i en bunke i receptionen.

 

Hvis virksomheden ikke tænker bæredygtigt i sin produktion eller i den måde den behandler medarbejdere på eller stiller krav til sine leverandører, så er det jo lutter ’tomme’ firkanter.