Vælg et emne og se hvad andre gør for en bæredygtig fremtid

Join us! #iLiveGlobalGoals

Om #iLoveGlobalGoals

Bevægelsen er til alle os, der synes at bæredygtig udvikling er altafgørende for verden – den lige uden for vinduet og den langt væk. Den tager sit afsæt i, at hvis alle vi mennesker, som tror på Verdensmålene, vælger at stå frem og samle os, så vil vi være i stand til at påvirke hinanden og andre, og så begynder handlingerne for alvor. Og handlinger – dem er der brug for. Bevægelsen er for børn og voksne, unge og gamle – alle uanset job, politisk overbevisning, alder og postnummer, der tager deres hjerte med på job, i skole eller i centeret. Ved at gøre verdensmålene til hverdagsmål viser vi kærligheden til det nære, til det vi holder af og vil passe på. Hver dag.

Bevægelsen er for alle de mennesker, der kan se, at vi alle hænger sammen, og at vi ikke som individer kan købe fripas. Vi er en del af verden og verdens problemer er også vores problemer, og hvis vi ikke gør noget ved det, så bliver det kun værre. Vi der tror på, at verdensmålene kan skabe positiv forandring, kan ikke være bekendt at trække på skuldrene over, at de andre ikke er med.

Bag bevægelsen er vi en lille virksomhed, Hansen & Ersbøll Agenda, som nu har besluttet, at vi kun arbejder med verdensmålene. Vi har intet politisk tilhørsforhold, og vi samarbejder med alle, der vil gavne sagen for at gøre Verdensmål til Hverdagsmål og hjælpe med at udbrede dem til alle og enhver.

Vi samarbejder med skoler, organisationer, kommuner, ministerier og virksomheder for at realisere dem, fordi vi tror på, at den eneste vej frem er gennem partnerskaber.

Vi synes, at det giver mening at starte denne bevægelse i Danmark, fordi det er her, vi bor, og hvis man ikke starter med sig selv og sin egen hverdag, så kommer det aldrig videre. Først skal vi sikre at 5,5 millioner danskere har hørt om Verdensmålene, synes de er vigtige, og mange bruger dem i deres hverdag. Lykkes vi stort i Danmark, kan bevægelsen komme vidt omkring.

Det er med den største ydmyghed, at vi starter denne bevægelse. Vi ved, at al handling begynder med, at vi som mennesker tager stilling. Vi synes ikke, det er ligegyldigt eller frelst at erklære kærlighed til verdensmålene– vi mener, at det er vores fælles bedste mulighed for at få sat gang i de nødvendige handlinger.

Bevægelsen er uafhængig, men den er dybt afhængig af, at alle der elsker verdensmålene vil være med.

Vi er begejstrede over, at verden er lykkedes med at enes om 17 mål. Ny er det tid til, at vi tager dem med hjem til dér hvor vores hverdag er.

Vi håber, at alle vil hjælpe med at udbrede budskabet og bruge #iloveGlobalGoals